Ortodòncia invisible
+ blanquejament
per només 65€ al mesAquest tractament inclou un estudi amb simulació personalitzada sense cap mena de compromís. A més es tracta d'un servei programat sense cap mena de dolor ni molèsties supervisat per una Dra. Màster en Ortodòncia amb més de 2000 casos d’èxit.


FINANÇAMENT
DE TOT EL TRACTAMENT
sense interessos

+

GRATIS
BLANQUEJAMENT DENTAL
en complertar el tractament


Què és l'ortodòncia?

L'ortodòncia és l'especialitat responsable del tractament de les dents mal alineades i les maloclusions (mossegada incorrecta). Existeixen diferents tractaments d'ortodòncia que precisen diferents metodologíes, tractaments i seguiments.

A CULTIZ, la nostra especialista titulada en Ortodòncia, després de la primera visita i posterior estudi, propossará quin és el millor tractament pel pacient, tot tenint en compte totes les característiques del cas presentat.


Necessito ortodòncia? Quins beneficis té?

Els beneficis del tractament de l'ortodòncia són múltiples, importants i fàcilment perceptibles. L'ortodòncia millora la mossegada i la masticació ajudant a tenir una millor digestió.

A més redueix problemes posturals, dolors d'esquena i migranyes. Evita desgastos en les dents, disminueix el risc de càries i comporta una millora significativa en els pacients periodontals i tractaments estètics, ajudant a proporcionar més confiança i seguretat.


Hi ha diferents tractaments d'ortodòncies, quin és el millor?

Hi ha múltiples factors que l'Especialista en Ortodòncia tindrà en compte per a optar per quin tractament és l'idoni. Aquests factors van des de l'edat, la densitat òssia, l'objectiu a aconseguir, l'estat de les peces i mossegada actual, fins a factors més tècnics i de garantía d’éxit.

A CULTIZ treballem amb els 2 sistemes més eficients i de millor resultat: el sistema d'ortodòncia Damon amb brakets i el sistema d'ortodòncia invisible Damon, a banda dels tractaments d'ortodòncia per a infants.


Em farà mal?

Tots els tractaments d'Ortodoncia que realitzem a CULTIZ, juntament amb la nostra metodologia, són mínimament invasius, indolors, no necessiten medicació, i no condicionen la teva vida i activitat diària de qualsevol mena.

Són tractaments programats, amb 1 visita al mes de 15 min, amb data de final de tractament, finançat al 100% i garantit. Ens avalen més de 2000 tractaments realitzats amb éxit.

EN PARLEM?


Omple aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu.

  Nom i cognom

  Email

  Telèfon

  Tria un servei (opcional)


  En enviar aquest formulari acceptes les condicions d'ús i la política de privacitat, i autoritzes que et contactem per tal de conèixer les teves necessitats.

  I si vols, truca'ns tu...

  ... o envia'ns un WhatsApp