TRACTAMENTS

ORTODÒNCIA

L’ortodòncia és l’especialitat responsable del tractament de les dents mal alineades i les maloclusions (mossegada incorrecta). Existeixen diferents tractaments d’Ortodòncia que precisen diferents metodologies, tractaments i seguiments.

IMPLANTOLOGIA

L’implant dental és substitut a la dent o queixal natural. El resultat és idèntic al de la peça a substituir mitjançant l’ús de materials biocompatibles de màxima qualitat. Es realitzada mitjançant una cirurgia molt senzilla que et permet una vida normal el mateix dia de la intervenció.

ESTÈTICA DENTAL

A Cultiz, disposem d’un departament propi estètica dental, liderada per la nostra Doctora Especialitzada en Estètica. Tenim capacitat per a corregir la forma de les dents, reubicar la posició d’aquests, equilibrar o fins i tot canviar l’aspecte complet gràcies a les carilles.

ODONTOPEDIATRIA

L’ odontopediatria és la cura de la salut bucodental des de les primeres etapes de la vida. Mantenir una boca i dents en perfectes condicions des de la infància evita, no sols problemes i incomoditats en aquest moment, sinó que prevé de l’aparició de patologies en edats adultes.

GERONTOLOGIA

La gerontologia és la part de l’odontologia que s’ocupa del tractament i rehabilitació oral de les persones majors. Aquests pacients han de ser tractats de manera diferent ja que necessiten una odontologia poc invasiva, ràpida i eficaç.

PERIODÒNCIA

La periodòncia és l’especialitat odontològica que tracta aquelles malalties que afecten les genives. La no eliminació del carrall en la boca afavoreix l’aparició de plaques de bacteris que poden acumular-se per sota de la geniva i causà la gingivitis.

CIRURGIA ORAL

Aquesta especialitat engloba el diagnòstic i el tractament quirúrgic de les malalties que es produeixen en la boca, els maxil·lars i els seus teixits. La cirurgia oral comprèn tota mena d’extraccions, extirpacions de lesions i anàlisi histològica d’aquests, a més dels implants.

ENDODÒNCIA

L’endodòncia és el tractament dels conductes radiculars o arrels de la dent, en el qual es procedeix a l’extracció total de la polpa dental. Les endodòncies es realitzen en peces dentals amb càries profundes, que propicien la inflamació o la necrosi de la polpa dental.

PRÒTESIS BUCAL

La funció de les pròtesis bucodentals, és rehabilitar la dentició en les seves funcions fisiològiques, com la masticació i la deglució dels aliments. Amb la pèrdua dentària, les dents adjacents tendeixen a desplaçar-se, provocant problemes masticatoris, impedint una alimentació adequada i dificultant la correcta higiene oral.

EN PARLEM?


Omple aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu.

    Nom i cognom

    Email

    Telèfon

    Tria un servei (opcional)